Személyreszabott, szigetelt mobilházak kivitelezésével foglalkozunk, akár életvitelszerű, akár időszakos használatra. Mi nem egy előre legyártott blokkokból álló mobilházat építünk. Az épület megtervezésénél figyelembe vesszük a megrendelő igényeit és vágyait arra vonatkozóan, hogy milyen mobilházat képzelt el magának és a helyszíni adottságokhoz mérten igyekszünk megvalósítani a megálmodott házikót.

A jogszabályban nincs még külön törvény a mobilházakra, de csokorba szedtünk hasznos információkat és törvényeket, amiket érdemes átolvasni, hogy tisztán lássuk a lehetőségeket.  Tovább olvasok erről…

Lakó- vagy hétvégi ház

Ha nem szeretne hosszú, bonyodalmas építkezésekbe kezdeni, vagy csak szimpatikusabb egy kellemes, fa szerkezetes házikó hangulata válassza a Haniga-Bau Kft. szakértelmét.

Mobilházaink alkalmasak az életvitelszerű és az időszakos használatra egyaránt. Szigetelt, ezért a téli hidegekben is gazdaságos. Nincsenek megszabott méretek, mert az Ön elképzelései és igényei alakítják a ház paramétereit.

Árajánlat kérés

Mobil irodák, tárgyalók

A munkamorálra nagy hatással van a környezet, hiszen mindenki szívesebben dolgozik egy hangulatos „faházban”, mint egy rideg irodában.

Az ügyfelekkel is oldottabb a légkör, ha egy kellemes hangulatú tárgyalóteremben fogadja őket. Eddigi megkereséseinknél egy-egy teakonyha is helyet kapott, ami méginkább oldja a hangulatot a szürke hétköznapokon is.

Árajánlat kérés

Minden egy kézben

Nem kell a kivitelezés megszervezésével foglalkoznia, hiszen teljeskörű kivitelezést vállalunk a mobilházra.
Nem csak az építési munkákat bízhatja ránk! Asztalosműhelyünk vállalja a bebútorozást is igény esetén. Mennyivel egyszerűbb úgy megtervezni a belső tereket, hogy nem kell az anyag és színeltéréseken aggódni.

Árajánlatot kérek asztalosmunkák